Workshops en masterclasses

 

Masterclass: hydrateer je bindweefsel

Leer je lijf en fascia (=bindweefsel) te masseren met Tune Up Fitness® ballen. 

Zou het niet mooi zijn als je:

  • zelf je lichaam zou kunnen masseren?
  • niet steeds van anderen afhankelijk bent?
  • zelf je schouder-, nek en (boven)rugpijn kunt verminderen?
  • en dit zelfs in de toekomst kunt voorkomen? 

Kom dan naar deze masterclass en ontdek of onze methode iets voor jou is! 

Zelfmassage met de speciale Tune Up Fitness®-ballen is een zeer effectieve methode om te ontspannen, spierspanning te verminderen en herstelprocessen in het lichaam te bevorderen. Tijdens deze speciale masterclass krijg je tips en inspiratie over hoe je spieren en bindweefsel in je benen, heupen, rug en schouders gemakkelijk kunt verzachten. Je verlaat de avond met een kalm en ontspannen gevoel en met de kennis om zelf thuis aan de slag te gaan! 

Trek sportieve kleren aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 

 

Workshop: rol en relax

Rol & Relax is zelfmassage voor het bindweefsel. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw bindweefsel ZELF kan masseren met de speciale Tune Up Fitness®-ballen.

Heb jij last van stijve schouders, een pijnlijke onderrug of een knie die opspeelt? Tijdens deze workshop(s) leer je hoe je je lichaam kunt masseren en lichamelijk ongemak kunt verminderen. 

Zelfmassage met de speciale Tune Up Fitness®-ballen is een zeer effectieve methode om te ontspannen, spierspanning te verminderen en  herstelprocessen in het lichaam te bevorderen. Tijdens deze speciale workshops krijg je tips en inspiratie over hoe je spieren en bindweefsel in je benen, heupen, rug en schouders gemakkelijk kunt verzachten . Je verlaat de workshop(s) met een kalm en ontspannen gevoel. Deze ‘zelfbehandeling’ geeft je nieuwe energie!

Praktische info masterclasses en workshops

Je kan regelmatig deelnemen aan masterclasses en workshops waarbij er verschillende onderwerpen aan bod komen die betrekking hebben op het hydrateren van je bindweefsel. De workshops en masterclasses zijn geschikt voor personen van alle leeftijden en toegankelijk voor iedereen. Een uitzondering vormen mensen met botontkalking en personen die recent een operatie hebben ondergaan. Stuur bij twijfel een email.

Hieronder een overzicht van de data.

Data 2023:
Data volgen binnenkort. Nieuwsgierig? Neem contact op.

Data: diverse data
Locatie: Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk

Kosten workshop: € 55,- voor een sessie van 2 uur

 Kosten masterclass: € 75,- voor een sessie van 2.5 uur

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op!

13 + 15 =

06 83 28 12 82

Locatie

De trainingen vinden plaats op de volgende locatie:

Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk

info@updatejelijf.nl