Disclaimer

 

Algemeen

Update je lijf, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder nummer 66699537, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.updatejelijf.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren en/of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik vragen wij je ook om ons om toestemming te vragen.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met de voorwaarden en bepalingen zoals beschreven in ‘Algemene voorwaarden’  en ‘Privacyverklaring’. 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Update je lijf streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Update je lijf aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen of aanvullingen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Update je lijf niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de wenste worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Update je lijf heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in fasciatherapie en bindweefselmassage te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt Update je lijf deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fasciatherapie en bindweefselmassage in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Update je lijf kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie. 

Aan de berichtgevingen die Update je lijf  plubliceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen en/of te genezen. De behandelmethoden van Update je lijf zijn bedoeld als aanvulling op je medische behandeling.

Vragen of klachten

Heb je vragen, klachten of opmerkingen over onze disclaimer of over de inhoud van de website? 

Stuur dan een email naar info@updatejelijf.nl.