Locatie, data en tarieven

 

Hieronder een overzicht van de beschikbare trainingen, workshops en masterclasses. Heb je vragen over de beschikbare trainingen, data of beschikbaarheid? Laat het ons weten!

Groepstrainingen

 Iedere week kan je deelnemen aan groepstrainingen. De groepstrainingen vinden plaats op maandagavond van 19:00-20:00 en van 20:00-21:00 met uitzondering van feestdagen en de schoolvakanties.

LET OP! In verband met Covid-19 worden de groepstrainingen van maandag online via Zoom gegeven.

Maandag: 20:30-21:30
Locatie: Online via Zoom
Kosten: 

  • Een  proefles kost € 17,50
  • Een strippenkaart van 5 lessen kost € 75,-
  • Een strippenkaart van 10 lessen kost € 140,-
  • Een strippenkaart van 15 lessen kost € 205,-

Individuele coaching sessie

De inzicht in je lijf sessies worden 1-op-1 gegeven en vinden plaats op maandag en vrijdag. Neem contact op voor het maken van een afspraak. 

LET OP! Er worden alleen individuele coaching sessies online gegeven. 

Maandag: Gehele dag
Locatie maandag: Online via Zoom

Vrijdag: 09:00-14:00
Locatie vrijdag: Online via Zoom

Kosten: € 95,- voor een sessie van 60 minuten (op locatie of online)

Workshops

Je kan deelnemen aan verschillende workshops zoals bijvoorbeeld de workshop rol & relax welke 1 keer per maand wordt gegeven. De workshops vinden plaats op donderdag van 19:00 tot 21:00. Kijk op deze pagina voor een actueel overzicht van de workshops die worden gegeven.

Data: diverse data
Locatie: Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk
Kosten: € 55,- voor een workshop van 120 minuten (per persoon; exclusief ballen)

Masterclass Hydrateer je Bindweefsel

Je kan regelmatig deelnemen aan masterclasses waarbij er verschillende onderwerpen aan bod komen die betrekking hebben op het hydrateren van je bindweefsel. Hieronder een overzicht van de data.

 

Data: diverse data
Locatie: Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk
Kosten: € 75,- voor een masterclass van 150 minuten (per persoon; exclusief ballen)

Trainingen voor bedrijven

Wij verzorgen workshops en trainingen voor bedrijven; zowel eenmalig, wekelijks als maandelijks.                                                   Deze op maat gemaakte trainingen zijn afgestemd op de behoeftes van de medewerkers en/of de vraag van je bedrijf. In deze speciale workshop of (wekelijkse) training leren we je team hoe zelf voor hun lijf kunnen zorgen.

Op locatie gaan we actief aan de slag. Medewerkers leren hoe ze zelf voor hun lijf kunnen zorgen en hoe ze pijn en spanningen kunnen verminderen.

Het online volgen van trainingen behoort ook tot de mogelijkheden. Nu steeds meer mensen thuiswerken is het belangrijk om juist actief bezig te zijn met de werkhouding en ontspanning.

Het is ook mogelijk om onze eigen “standaard” workshops en masterclass te boeken. Neem contact op voor meer informatie.

Data: in overleg.
Locatie: Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk, op locatie of online.
Kosten: in overleg, afhankelijk van de vraag.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Laat ons weten aan welke les je graag wilt deelnemen, dit kan je telefonisch 06 83281282 doorgeven, per e-mail info@updatejelijf.nl of vul simpelweg het contactformulier onderaan deze pagina in. Wat jouw voorkeur heeft!

Neem je voor de eerste keer deel aan onze lessen? Dan vragen wij eenmalig om het invullen van jouw persoonlijke gegevens, deze gegevens hebben wij nodig voor het veilig en correct uitvoeren van de trainingen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw gegevens conform onze privacyverklaring.

Betaling

Je kan veilig en snel betalen via iDeal, PayPal of een bankoverschrijving. Klik op de gewenste les en je kan afrekenen via onze webshop.

Uiteraard is het ook mogelijk om het bedrag gepast te betalen tijdens de les op locatie.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op!

4 + 11 =

06 83 28 12 82

Locatie

De trainingen vinden plaats op de volgende locatie:

Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk

info@updatejelijf.nl