Lichamelijke klachten

 

Lichamelijke klachten

Ieder lichaam is anders. Update je lijf gaat dan ook over jóuw lijf. De oefeningen die je doet, zijn afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. Of je nu achttien of 81 bent.

Update je lijf combineert fasciatherapie, corrigerende bewegingsoefeningen, bindweefselmassage met Tune Up Fitness® ballen, krachttrainingontspannings- en ademhalingstechnieken in laagdrempelige behandelingen en trainingen. 

Tijdens de individuele coaching sessies, workshops en groepslessen oefen je hoe je jezelf kunt masseren met speciale ballen. Deze bindweefselmassage zorgt niet alleen voor ontspanning en verbetering van herstelprocessen in het lijf, maar vermindert ook klachten als spierpijn, ‘spierknopen’ en uitstralingspijn.

Je leert ook hoe je deze technieken thuis kunt inzetten om jezelf te helpen. Door regelmatig te oefenen vermindert je pijn, word je mobieler en kun je bewuster ontspannen. Iedereen kan leren om voor zijn eigen lijf te zorgen, pijn te verminderen en beter in z’n vel te zitten. Update je lijf is er dan ook voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of lichamelijke beperking. Zowel kinderen als volwassenen kunnen een afspraak maken met Kirsten voor een coaching sessie. 

Nieuwsgierig? Klik hieronder om een afspraak te maken.

Aanpak en visie

De training en coaching van Update je lijf is doelgericht en helpt je om weer goed in je vel te zitten. Wij zijn gespecialiseerd in fascia en bindweefselmassage. Door het bindweefsel te masseren kunnen klachten zoals lage rugpijn, schouderpijn en zenuwpijn verminderen.

De coaching sessies laten je zien hoe je lichaam functioneert. Update je lijf combineert corrigerende bewegingsoefeningen, zelf massage, krachttraining, ontspannings- en ademhalingstechnieken in één laagdrempelige training. 

Na het volgen van individuele coaching en trainingssessies is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de groepstraining. 

Tijdens de individuele sessies leer je jezelf hoe je beter en gezonder kunt bewegen, elke dag weer. De groepstrainingen kunnen gebruikt worden om de geleerde oefeningen te herhalen, een update voor je lijf. 

Het resultaat? Minder pijn, een betere houding en bewuste ontspanning  

Hieronder een overzicht van welke klachten er te behandelen zijn. Twijfel je of jouw klachten hier ook onder vallen? Neem dan gerust contact op!

w

Gratis kennismaking

Maak gebruik van de gratis kennismaking via Skype, telefonisch of per mail. Stel alle vragen die je hebt en hopelijk kunnen we elkaar van helpen!

Maak een afspraak

Plan simpel en snel een afspraak in via onze agenda. Uiteraard kan je ook een afspraak maken door persoonlijk contact met ons opnemen.

Eerste training

Begin met trainen, de start voor een leven waarin minder pijn en ontspanning centraal staan. 

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op!

12 + 14 =

06 83 28 12 82

Locatie

De trainingen vinden plaats op de volgende locatie:

Zijn-plek, Bisschoplaan 12 te Katlijk

info@updatejelijf.nl