Update je lijf – de training

Update je lijf is een training van gecertificeerd trainer Kirsten Wiegman. Deze training helpt je op eenvoudige, veilige en natuurlijke manier om je bewust te worden van je lijf. Je leert over de anatomie van je lichaam en krijgt praktische adviezen over hoe je gezond kunt bewegen.

Update je lijf combineert fasciatherapie, corrigerende bewegingsoefeningen, bindweefselmassage met Tune Up Fitness® ballen, krachttraining, ontspannings- en ademhalingstechnieken in laagdrempelige lessen. Tijdens de individuele coaching sessies, workshops en groepslessen oefen je hoe je jezelf kunt masseren met speciale ballen. Deze bindweefselmassage zorgt niet alleen voor ontspanning en verbetering van herstelprocessen in het lijf, maar vermindert ook klachten als spierpijn, ‘spierknopen’ en uitstralingspijn.

Je leert ook hoe je deze technieken thuis kunt inzetten om jezelf te helpen. Door regelmatig te oefenen vermindert je pijn, word je mobieler en kun je bewuster ontspannen.

Ieder lichaam is anders. Update je lijf gaat dan ook over jóuw lijf. De oefeningen die je doet, zijn afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. Of je nu achttien of 81 bent.

Inzicht in je lijf zijn individuele coaching en trainingssessies. Tijdens deze één-op-één-sessies wordt duidelijk waar in jouw lichaam spanning vast zit, wat daarvan de oorzaak kan zijn en wat jouw lichaam nodig heeft. 

Naast ‘Inzicht in je lijf’ worden er ook groepstrainingen en workshops gegeven. De groepstrainingen zijn alleen toegankelijk voor mensen die één-op-één-sessies gevolgd hebben. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en hebben allen een thema.

Het resultaat? Minder pijn, een betere houding en bewuste ontspanning. 

Maak een AFSPRAAK.

Update je lijf is gebaseerd op de van oorsprong Amerikaanse Tune Up Fitness® methode en The Roll Model® methode. De training is een aanvulling op eventuele behandelingen die je bij je arts of specialist ondergaat. (Yoga Tune Up® is onderdeel van Tune Up Fitness®.)


Update je lijf.
Er is nog zo veel mogelijk!

Klik hier om je aan te melden.

‘Ik krijg er energie van’

‘Plezier hebben in bewegen vind ik belangrijk. Me lekker voelen,
soepel blijven. Door mijn rugklachten was ik vaak wat stram. De
training is voor mij een prettige vorm van ‘onderhoud’ van mijn
lichaam. De sfeer tijdens zo’n lesavond is goed, de begeleiding
betrokken en deskundig. Na afloop heb ik weer volop energie.
Ik voel me lichamelijk sterker nu. Het fijne is dat ik het geleerde
ook thuis kan inzetten. Als ik niet kan slapen of gestrest ben,
toe ik ademhalingsoefeningen. Dan ontspan ik en val ik
makkelijker in slaap.’


Jan Wim (62)